Odoo • Imatge i text
En Som Alimentació som les sòcies les qui decidim quins productes estan a la venda a la nostra botiga. Segur que coneixes algun producte que consideres interessant per a la cooperativa, algun productor ecològic amb el qual vulgues que contactem; o hi ha algun producte a la botiga que no consideres adequat, o t'agradaria que oferírem una altra marca o un altre format d'algun producte que ja tenim... explica'ns-ho.

COM FUNCIONA?
1. Pots realitzar les teues propostes mitjançant les targetes que tens a la teua disposició a la botiga, o mitjançant el següent enllaç


2. Les Sòcies de treball i la Comissió de Proveïdores valoraran les propostes d'acord amb els criteris de selecció aprovats.

3. Les propostes que complisquen amb els criteris de selecció, es presentaran en la secció d'Enquestes per a poder ser avaluades per les sòcies. Cada setmana es presentarà una proposta que romandrà oberta durant 15 dies.

4. Amb els resultats de les enquestes, les Sòcies de treball i la Comissió de Proveïdores informaran si la proposta es considera viable i s'aplica.